Nyheter

Nyheter på HM-Bojs Kennel.


2023-02-11 Fjärde och sista Jackie/ Mac valpen har flyttat. Lycka till i livet lille gull och ta hand om matte med. Lycka till matte.


2023-01-24 Tredje valpen att flytta är HM-Bojs Zlatan "Zlatan". Han flyttar till Torshälla. Lycka till lille Zlatan och Lycka till familjen.


2023-01-23 Nästa valp att flytta är HM-Bojs Zucchini "Zigge". Zigge flyttar till fodervärd på Senoren, alltså inte så långt från där vi bor. Vi hoppas han blir en präktig Jack Russellhane som får många fina meriter och vi hoppas då få sex fina parningar på honom. Lycka till i livet lille gull och Lycka till fodervärden.


2023-01-22 Valparna är åtta veckor gamla och första valpen att flytta är HM-Bojs Zingoalla. Lycka till lilla älskling och lycka till familjen


2023-01-19 Jackie/Mac valparna är chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktigade ua.


2022-11-27 Jackie har fått hennes och Macs valpar. Det blev en tik och tre hanar. Alla är välutvecklade och mår bra.


2022-11-05 Vi har varit på Växjö internationella utställning.

HM-Bojs Turbo Boy "Malte" ställdes också i unghundsklass för hanar fick "Excellent" och vann sin klass. Stort Grattis till er.

HM-Bojs Rafael "Raffe" ställdes i öppen klass och fick "Excellent"

HM-Bojs Undercover Girl "Våfflan" ställdes i juniorklass tikar och fick "Good". Grattis

Lovely Orange Valkyria "Kira" ställdes i öppenklass och fick "Excellent" kom 2:a


2022-10-03 Vi har varit på Kalmar djursjukhus med HM-Bojs Tummelisa "Kokos" och HM-Bojs Victory "Våfflan" och där gjort ögonlysning och Patella undersökt. Båda var utan anmärkning så nu är de klara för avel (när Våfflan kommit upp i en ålder av 18 månader)


2022-09-27 HM-Bojs Jaqulinne "Jackie" och Ell-Ell`s Can We Make Love "Mac" har parat sig och nu hoppas vi på valpar i slutet på November 2022


2022-09-10 HM-Bojs Fortuna "Fiffi" har hittat sitt för evigt hem i Immeln. Nu hoppas vi allt går bra och lycka till lilla goa mysiga Fiffi. Lycka till familjen.


2022-09-04 Nu har vi varit på utställning igen. Denna gången på Öland. Bäst lyckades Lovely Orange Valkyria "Kira" som fick Excellent och vann öppna klassen med CK. Hon blev andra bästa tik och fick resev certifikat. Hennes dotter HM-Bojs Tummelisa fick Excellent och blev andra bästa unghundstik


2022-08-28 Västar kennelklubbens nationella utställning i Backamo, Ljungskile. Domare var Nils Molin. Raffe fick Excellent, vann unghundsklassen, fick certifikats-kvalitet "CK" och blev tredje bästa hane. Kira fick "very Good" men blev ändå fjärde bästa tik i öppenklass

På vägen hem hämtade vi vår lilla goa HM-Bojs Fortuna "Fiffi". Välkommen hem


2022-08-27 Vi har varit på Jack Russellklubbens utställningsspecial i Backamo. En inofficiell utställning. HM-Bojs Rafael "Raffe" och Lovely Orange Valkyria "Kira" ställdes. Raffe blev andra placerad i unghundsklass och med Hederspris (HP). Blev fjärde bästa hane. Kira blev tredje placerad i öppenklass och med HP. Hon blev fjärde bästa tik.


2022-08-18 De som köpte lilla goa HM-Bojs Fortuna "Fiffi" kan inte ha henne kvar pga att ett av barnen är allergisk mot pälsdjur, något de inte visste om när de köpte henne. Nu får vi köpa tillbaka henne och då blir hon till salu igen.

Välkommen hem lilla Fiffi. 


2022-08-14 Nordic Dog Show Ronneby.

HM-Bojs Turbo Boy "Malte" fick Excellent och blev Bästa Juniorhane. Handler och ägare: Carina Lilja. Stort Grattis till er

HM-Bojs Rafael "Raffe" fick Excellent och blev 2:a i öppenklass. Handler: jag själv.

HM-Bojs Victory "Våfflan" fick "Very Good" och blev 3:e bästa juniortik. Handler och fodervärd: Pia Solsträte. Grattis till jättefint resultat

HM-Bojs Tummelisa "Kokos" fick Excellent och blev 2:a i unghundklass. Handler och fodervärd: Susanne Bergkvist. Grattis till jättefint resultat

Vi hade även en uppfödargrupp som vi vann och fick HP på. Vi ställde inte upp i stora ringen. Stort TACK till er som ställde upp

Kira ställdes inte


2022-08-07 Nordic Dog Show Svenstavik. HM-Bojs Rafael "Raffe" fick än en gång "Very Good". Lovely Orange Valkyria "Kira" fick Excellent, blev 3:e bästa i öppenklass med CK och blev 4:e bästa tik.


2022-07-31 Nordic Dog Show Ransäter. HM-Bojs Rafael "Raffe" fick pånytt "Very Good" (i bedömningen står det att han ställs i fel grupp, han skulle ställts i Unghund, inte öppen). Lovely Orange Valkyria "Kira" fick Excellent.


2022-07-30 Terrierutställning i Ransäter. HM-Bojs Rafael "Raffe" fick "Very Good" och blev 4:a i öppenklass. Lovely Orange Valkyria "Kira" fick Excellent och blev 4:e bästa i öppenklass 


2022-07-24 Internationell Utställning i Västerås. HM-Bojs Rafael "Raffe" fick "Very Good" men blev ändå 3:e bästa hane i öppenklass.Lovely-Orange Valkyria "Kira" fick Excellent, vann öppenklass och blev 4:e bästa tik.


2022-07-18 Sista valpen som flyttar för denna gången, flyttade, HM-Bojs Xena The Survivor som ska kallas för Jackie flyttade till Karlskrona. Lycka till i livet lilla gullet och Lycka till familjen


2022-07-16 Så var det dags för sista Mulle/Bamse valpen att flytta. HM-Bojs Yum-Yummie "CoCo" flyttade till Göteborg. Hon får en hundkompis där. Lycka till i livet lilla hjärdestumpan och Lycka till familjen.


2022-07-15 Ombesiktning för valparna HM-Bojs Yum-Yummie "CoCo" och HM-Bojs Xena The Survivor "Jackie". Som förut utan anmärkning.


2022-07-04 Idag flyttade den första Mulle/ Bamse valpen, HM-Bojs YessieBell som numera kallas för Rut. Hon flyttade till Aspö och är såld med bibehållen avelsrätt. Hon kommer alltså tillbaka för en valpkull om alla hälsotester blir bra. Lycka till i livet lilla söta gumman och Lycka till familjen.Jag hoppas vi ses snart igen.


2022-06-30  Kira/Raffe valpen och Mulle/Bamse valparna veterinärbesiktigade utan anmärkning + chipmärkta och vaccinerade


2022-06-20 Vi var i Kalmar och undersökte HM-Bojs Unique Girl "Unnie". Det var den vanliga undersökning som vi gör på alla våra hundar. Ögonlysning för att undersöka så våra hundar inte har några sjukdommar som kan ärvas och patella (knäleden) undersökning. Unnie hade jättefina ögon men hon hade medialt patellaluxation gard 1. Dvs patellan ligger på plats men kan luxeras manuellt och återgår sedan till normalt läge. Vi vill inte riskera att föra vidare något i aveln så vi tar bort henne ur avel. Vi kommer att köpa en av Lisas valpar framöver.


2022-05-22 Vi hade valpvakt och var på utställning i Hässleholm. 

Först ut var HM-Bojs Turbo Boy "Malte" som vi sålt till Olofström. Han ställde i juniorklass för Hanar. Fick Excellent och blev andra bästa juniorhane. Därefter ställde jag HM-Bojs Rafael "Raffe" i Unghundsklass. Han fick Excellent och kom på andra plats. Näst därefter av oss ställdes de båda tikarna HM-Bojs Tummelisa "Kokos" och HM-Bojs Victory "Våfflan i juniorklass för tikar. Kokos fick Excellent och blev tredje bästa juniortik. Våfflans päls var inte så fin för tillfället och fick "Very Good". Efter detta ställde vi upp i uppfödarklass, blev tvåa men med ett hederspris (HP). Jättenöjd. Tack till fodervärdar och ägare som ställde upp så fint.


2022-05-09 HM-Bojs Queen Athena "Mulle" (Smulan) kämpade hela natten och på morgonen kom det två små tikvalpar.

Valpkull Y (HM-Bojs Yessiebell och HM-Bojs Yum-Yummie)


2022-05-07 Lovely Orange Valkyria "Kira" kämpade och kämpade för att valparna skulle komma ut. Lördag eftermiddag och ingen veterinär på nära håll. Vi fick åka till Hässleholm och på de timmarna dog tre valpar av fyra. Vi är tacksamma att ha en tikvalp och Kira i livet efter kejsarsnittet. Valpen döpte vi till HM-Bojs Xena the Surviver


2022-04-20 Lilla goa HM-Bojs Coco Chanell "Channie" föll plötsligt ihop och även om veterinären var nära gick inte hennes liv att rädda. Hon blev 11 år.


2022-04-24 Vår lilla HM-Bojs Unique Girl "Unnie" flyttade ut till Hasslö. Lycka till familjen

 

2022-03-19 Idag flyttade vår lilla söta och goa HM-Bojs Fortuna "Fiffi" till Kungsbacka. Vi önskar henne all lycka i världen och hoppas hon får det bra i den nya familjen


2021-09-26 De återstående två valparna flyttade till sina för alltid hem. Hm-Bojs Victoria "Rut" till Stenungsund och HM-Bojs Vivaldi "Vivaldi" till Ystad. Lycka till i livet sötnosar.


2021-09-25 Tre valpar flyttar till sina för alltid hem. HM-Bojs Wolverinne "Harry" till Skillingaryd, HM-Bojs Valentino "Valle" till Huaröd och HM-Bojs Victory "Vofflan" till Karlskrona. Vi hoppas Vofflan kommer tillbaka för två valpkullar. Lycka till i livet alla tre godingar.


2021-09-23 Jackie/Banjo valparna är nu vaccinerade, chipmärkta och veterinärundersökta. Alla utan anmärkning


2021-08-23 Internationell utställning på Backamo i Ljungskile: Raffe fick Very Good och blev andra bästa junior hane, Kira fick Excellent och blev andra bästa tik i öppenklass


2021-08-22 Nordisk utställning på Backamo, Ljungskile: Raffe fick Excellent och blev andra bästa juniorhane, Kira fick Excellent och blev fjärde bästa i öppenklass.


2021-08-21 Vi har varit på utställning på Backamo i Ljungskile

Jack Russellklubben: Raffe blev tredje bästa juniorhane och Kira vann sin öppenklass och fick hederspris (HP)


2021-07-31 Idag kom vår strävhåriga valpkull. HM-Bojs Jacquline "Jackie" är mamma och svensk, finsk och dansk utställningschampion Lovely Orange Bandéros "Banjo" är pappa. Det blev tre hanar och två tikar.


2021-07-29 HM-Bojs Undercover "Under" har flyttat till Mariestad och Sjamans kennel. Lycka till i livet lilla gumman och vi hoppas få se dig i utställningsringen.


2021-07-28 HM-Bojs Ultra Vox "Ludde" har flyttat till Norrtälje. Lycka till i livet lille gubben.

HM-Bojs Umbrella "Bella" har flyttat till Åby. Lycka till i livet lilla gull.


2021-07-26 Liza valparna är chipmärkta, vaccinerade och veterinärundersökta ua


2021-06-02 Idag kom vår släthåriga valpkull. HM-Bojs Miss Lee "Liza" är mamma och Internationella champion Gang-Staff Charming Boy "Chizz" är pappan. Det blev tre tikar och två hanar.


2021-05-28 Vi har varit på Whistlewoods kennel och parat HM-Bojs Jacquline "Jackie" med Lovely Orange Bandéros "Banjo". Nu hoppas vi även på en valpkull i slutet på juli och det blir vår sista i år.


2021-05-19 HM-Bojs Miss Lee är hämtad. Nu väntar vi på nästa valpkull om ungefär två veckor


2021-05-15 Även lille Teofil "Teo" har flyttat. Lycka till lille pipis i livet.


2021-05-14 Nu har även HM-Bojs Tintin "Tintin" flyttat. Lycka till i livet lille goding.


2021-05-13 Kira/Jackpot valparna är nu åtta veckor och tre av dem har flyttat. HM-Bojs Tummelisa "Kokos", HM-Bojs Tingeling "Stella" och HM-Bojs Turbo Boy "Malte". Lycka till i livet alla tre goa valpar.

HM-Bojs Tummelisa "Kokos" kommer förhoppningsvis tillbaka för två valpkullar


2021-05-10 Alla Kiravalparna är vaccinerade, chipade och veterinärbesiktigade ua


2021-03-18 Kira fick sin första valpkull. Det gick jättebra. På en timme och tio minuter fick hon fem valpar. Två tikar och tre hanar. Se mer om dem under valpkullar/Kiras valpkull. Eller tryck på bilden antingen på hem eller valpkullar


2021-01-25 Vår lilla Jackie flyttar till fodervärdar på Fäjö. Lycka till lilla söta goa gumman. Vi hoppas du kommer tillbaka för två valpkullar


2021-01-18 Vår lilla Kira (Lovely Orange Valkyria) och

SE UCH Pl CH Stjärnlidens Jackpot har parat sig och nu ser vi fram emot valpar omkring 22 mars 2021


2020-12-04 Den första av Lisa och Joz valparna har flyttat till Grua i Norge. Lycka till i livet lille HM-Bojs Scooby och Lycka till familjen. Hoppas vi ses i utställningsringen.


2020-11-08 Den sista valpen av Fiffi och Banjo kullen har flyttat, HM-Bojs Rapunzel. Rapunzel har flyttat till Åkersberga. Lycka till i livet lilla sötnos och till familjen.

HM-Bojs Rafael "Raffe" stannar hos oss så länge och vi hoppas han blir en bra avelshane. Stjärnlidens Jack Othello "Otto" är nu 12 år och vi tycker att han är för gammal som avelshane nu.


2020-11-05 Ytterligare en valp har flyttat idag även om hon flyttat en gång tidigare.

HM-Bojs Queen Athena "Smulan" har flyttat till Kivik. Vi önskar henne Lycka till och hoppas hon kommer tillbaka för en valpkull omkring hösten 2022.


2020-11-05 Idag flyttade vår lilla sötnos, HM-Bojs Rozali som ska kallas Milou.

Lycka till i livet lilla sötnosen och lycka till även till familjen


2020-10-30 Lilla HM-Bojs Queen Nemesis "Maggie" flyttade till Ystad idag men HM-Bojs Queen Athena flyttade hem igen. Den mycket ledsna familjen hade en som fått allergi. Nu är alltså hon till salu för närboende familj som kan tänka sig att köpa med bibehållen avelsrätt.


2020-10-28 Vi fick ett återbud på HM-Bojs Queen Nemesis, så nu har vi en valp till salu igen.


2020-10-27 Vi var med HM-Bojs Queen Nemesis på Läckeby djursjukhus och undersökte hennes öga hos ögonspecialist. Det var helt utan anmärkning men är lite mindre än det andra.


2020-10-24 Idag flyttade två av Jackie och Otto valparna, de båda hanarna. HM-Bojs Quincy Jones "Quincy och HM-Bojs Quasimodo "Sigge". Lycka till i livet sötnosar och Lycka till familjerna.


2020-10-21 Tre Jackie och Ottovalpar flyttade till sina nya hem idag. Lycka till i livet HM-Bojs Queen Nefertiti "Selma", HM-Bojs Queen Athena "Polly" och HM-Bojs Queen Afrodite "Elsa" och Lycka till familjerna. Polly hoppas vi kommer tillbaka för en valpkull.


2020-10-19 Jackie och Otto valparna var och vaccinerades, chipmärktes och veterinärbesiktigades. Alla utan anmärkning. Vi ska undersöka Messis öga hos ögonspecialist pga att det ser mindre ut än det andra men annnars helt utan anmärkning.


2020-10-09 HM-Bojs Miss Lee "Liza" fick två valpar. Det blev två hanar denna gången.


2020-10-05 Vi har beslutat att sälja HM-Bojs Queen Athena med bibehållen avelsrätt. Fodervärdar blir en familj i Nättraby.

Dessutom behåller vi HM-Bojs Rafael här på kenneln och hoppas han blir en bra avelshane


2020-09-10 Fodervärden var med Liza på ultraljud. De såg några stycken. Nu är det spännande hur många som kommer när det är dags.


2020-09-08 Lite för tidigt kom Fiffis valpar men allt gick bra. Tre stycken, en hane och två tikar. Vi hoppas hanen blir fin så vi kan använda honom i avel.


2020-08-26 Hundens Dag och Jackie fick sina och Ottos valpar. Sju stycken, fem tikar och två hanar. Kan man önska något bättre. Allt gick bra och Jackie mår fint.


2020-08-09 Vår HM-Bojs Miss Lee "Liza" fick besök av Fireball Ann Puzzle "Joz". De fick till en parning så nu hoppas vi på en släthårig valpkull i oktober 2020.


2020-07-23 Vi har varit med Jackie på ultraljud. Veterinären såg fyra valpar i samma bild, så valpar är det. Nu får vi se hur många som finns när de kommer i slutet på augusti. Spännande!!!


2020-07-12 Vi åkte till Whistlewoods kennel så att vår HM-Bojs Fortuna "Fiffi" fick para sig med FICH SECH DKCH Lovely Orange Band`Eros "Banjo". Allt gick bra och nu hoppas vi på valpar i mitten på september.


2020-06-25 Vår Stjärnlidens Jack Othello "Otto" och Vår HM-Bojs Jacquline "Jackie" har parat sig och vi hoppas på valpar runt 25 augusti 2020


2020-05-29 Lilla HM-Bojs Olympéa "Lykke" är nu såld till en familj i Ängelholm. Hon kommer att tränas och förhoppningsvis tävlas i agility. Lycka till lilla glada och mysiga Lykke och till familjen.


2020-05-15 Nu flyttade även vår HM-Bojs Pythia "Jinn". Hon flyttade till Åskloster. Lycka till i livet sötnosen. Hoppas vi ses på utställning.


2020-05-14 Tyvärr kunde inte vår fodervärd till HM-Bojs Olympéa "Lykke" ha kvar henne av personliga orsaker, så vi fick hämta hem henne från Malmö.


2020-05-11 Nu flyttade två av Fiffi och Otto valparna. 

HM-Bojs Penelope "Majsan" flyttade till Månsarp och HM-Bojs Pandora "Pandora" flyttade till Holsbybrunn. Lycka till på vägen i livet önskar vi er båda två små gull.


2020-04-11, 12 och 13 Vi hade besök av fyra valpköpare som valde vars en valp att tinga. Valparna kommer att flytta på alla håll i sverige. Stockholm, Göteborg, Jönköping och Vetlanda. Spännande.


2020-03-27 Fiffi och Ottos valpar har nu fått sina namn och är nu inregistrerade i Svenska kennelklubben


2020-03-15 HM-Bojs Fortuna "Fiffi" fick fyra valpar, fyra tikar. Pappa är Stjärnlidens Jack Othello "Otto"


2020-01-15, 16, 17 och 18. Nu är det spännande, Otto och Fiffi parades och vi åkte till Göteborg med Jackie så hon fick paras med Marwin. Vi hoppas på två valpkullar i mitten på mars 2020.


2020-01-05 och 06 Vi var på My Dog i Göteborg. Jackie ställdes ut. Första dagen fick vi Excellent och blev andra bästa tik i öppen klass, andra dagen fick vi very good och blev fjärde bästa tik i öppenklass.2014-01-03 Vi har varit på "My Dog" i Göteborg, en av Sveriges största utställningar.

HM-Bojs Euphoria "Sally" ställdes officiellt för första gången och så bra det gick, Excellent med väldigt fin kritik.

Vår uppfödning HM-Bojs Denebola fick också Excellent också med väldigt bra kritik.

Vi ställde upp med en uppfödargrupp och kom tvåa men fick ändå hederspris. Hundarna och förarna i gruppen var jag (Kerstin) med Channie, Malin med Doris, Camilla med Zacco och Jenny med Sally. Tack alla.

Vi ställde även upp i en avelsgrupp med Stjärnlidens Jack Kassiopeia "Kassie" och vi blev bästa grupp med hederspris.

Stora ringen blev det och där kom vi på tredje plats.

Tack alla ägare till hundarna, Lena med Whiskey, Malin med Doris, Camilla med Zacco och Jenny med Sally samt Fanny och Anders som hjälpte till i stora ringen.

Vi på kenneln:

Kennelägare Kerstin Svensson med Stjärnlidens Jack Bella Notte

Kennelägare Affe svensson med HM-Bojs Fortuna "Fiffi".